İSTANBUL / KARTAL - Şeyh Şamil Ortaokulu

Şeyh Şamil Ortaokulu

HÜRRİYET MAH. AKTEPE SK. ŞEYH ŞAMIL NO: 12 KARTAL / İSTANBUL
Vizyon
Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede eğitim , bilim ve kültür merkezi olmak..
Misyon
Okulumuz, Millî Eğitim temel ilkeleri ve Atatürk ilkeleri doğrultusunda akılcılık ve bilime dayalı, gelişmelere açık, çağdaş düşüncelere sahip, yargılayan, sorgulayan, kendini ifade eden bireyler yetiştiren bir okuldur. Okulumuz; okulunda daha mutlu, hoşgörülü, insan haklarına saygılı, Atatürk ilke ve devrimlerine, gelenek ve göreneklerine bağlı öğrencilerle okul idaresi, öğretmen ve velilerin bir bütün olmasını hedefleyen bir okuldur. Eleştiri ve özeleştiriye açık, kendisi ve çevresi ile barışık, evrensel değerlere sahip, yaratıcı eğitim kadrosu ile daha çok başarılı olmayı hedefleyen, eğitim öğretimi bir bütün olarak değerlendiren, öğrencilere sürekli olumlu davranışlar kazandıran; vatanını, ülkesini, milletini seven, ülke gelişmesi için çok çalışmayı hedefleyen bir öğrenci kitlesi yetiştirmek amacımızdır.
Başarılar
Sportif, kültürel, eğitsel alanda pek çok başarımız okul girişinde madalyalar ve plaketler bölümünde sergilenmektedir.
Öğretim Şekli :Tekli
Ulaşım
KM34 Kadıköy Hürriyet Mahallesi İETT Hattı Kartal´dan 134K İETT Hattı Kartaldan ve Kartal Köprüsünden Hürriyet mah.,Cezaevi Minibüsleri
İstanbul Kartal ilçesi Yakacık Adnan Kahveci Caddesi üzerinde buunmaktadır.
5.sınıf 259 6.sınıf 343 7.sınıf 319 8.sınıf 284