İSTANBUL / KARTAL - Şeyh Şamil Ortaokulu

Nis

2 Nisan Otizm Farkındalık Günü kapsamında  öğrencilerimiz 8\E sınıfına misafir oldu. Farkındalık içerikli hazırlamış oldukları yazıları akranlarıyla paylaştılar.

Ock

Dilimizin zenginleri projemiz kapsamında uzman daveti olarak çocuklarımız çocuk kitabı yazarı Nesrin Demirpolat ile buluştu.

Ara

10  Aralık Dünya İnsan Hakları Günü için anasınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri danışmanlığında hazırlamış oldukları seçim sandığı,oy pusulaları ile "Demokrasi yönetimi gereği olan Seçme-Seçilme hakkına dikkat çekip oy kullandılar. Emeği geçen  öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimizin öğretmenleri danışmanlığında hazırlamış oldukları el emeği kitap ayraçları,okulumuz öğretmenlerine takdim edildi.

Kas

Okulumuza yapmış olduğu katkı ve desteklerden dolayı Şeyh Şamil  Ortaokul ailesi adına velimiz  Hacer KARAGÜLLE’ye  teşekkür ederiz.

2023- 2024 Eğitim -Öğretim döneminde yapacak çalışmalardan dolayı seçilen Şeyh Şamil Anaokulu Okul Aile Birliği üyelerine başarılar dileriz.

Kas

Okulumuza eTwinning kalite etiketini kazandıran İngilizce  öğretmenimiz Şule KILIÇARSLAN 'ı,İngilizce zümremizi ve öğrencilerimizi  başarılarından dolayı tebrik ediyoruz. @istanbulilmem @kartalmem  #turkiyetwinning #istanbuletwinning

19 Eylül Gaziler Günü’nü kutladık. Minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz